İçeriğe geç

Madara Hangi Dil

Japonca Madara ne demek?

Madara kelimesi hoş olmayan, kötü anlamına gelir ve dilimizde bu anlamlarda kullanılır.

Madara ne anlama gelir?

MAKALENİN AÇIKLAMASI: Kötü bir duruma düşürmek, bir yalanı veya hatayı ortaya çıkarmak.

Naruto hangi dil?

Naruto (Japanese: ナルト) is a manga series by Masashi Kishimoto.

Madara kiminle evli?

Uchiha Madaraİşgal Edilen YerlerKonoha Uchiha’nın BaşkanıSadakatKonohagakure AkatsukiOrtaklarObito Uchiha Black ZetsuKlanıUchiha Klanı14 satır daha

Obito ve madara aynı kişi mi?

Obito kimliğini gizledi ve Madara’nın adını kullanarak ninja dünyasının gölgelerinden çıkarak Ay Gözü Planı’nın kalan kısımlarını tamamladı.

Japonca Uchiha nasıl yazılır?

Madara Uchiha (うちはマダラ, Uchiha Madara) is a fictional character from the Japanese manga and anime series Naruto.

Madara kim öldürdü?

Tükenme noktasına kadar savaştılar ve mücadeleleri Son Vadisi’nin yaratılmasına yol açtı. Sonunda Madara Hashirama tarafından öldürüldü. Yaşlı Madara Rinnegan’ı uyandırdı.

Madara oldu ne demek?

Madara Olmak AÇIKLAMA: Bir yalan veya hata yüzünden kötü bir duruma düşmek, ifşa olmak.

Madara Rinnegana nasıl sahip oldu?

Asura’nın reenkarnasyonunun bir parçasını, Hashirama Senju’yu, kendisine nakletti ve bu da Asura ve Indra’nın çakralarının birleşmesiyle sonuçlandı. Hayatının sonuna doğru Madara’nın gözleri Rinnegan oldu. Bu ayrıca, Izanagi kullanımıyla kaybettiği sağ gözünün görüşünü de geri kazandırdı.

Japonca Akatsuki ne demek?

Akatsuki (暁 “Şafak” anlamına gelir), köylerine ihanet eden asi ninjalardan oluşan kurgusal bir suç örgütüdür ve Naruto manga ve anime serisinde yer alır.

Japonca Hokage ne demek?

These titles are: Hokage (火影 “Fire Shadow”) Kage of Konohagakure. Kazekage (風影 “Wind Shadow”) Kage of Sunagakure. Mizukage (水影 “Water Shadow”) Kage of Kirigakure.

Naruto neden annesinin soyadını aldı?

Naruto, anne ve babasının kim olduğunu bilmeden büyüdü ve Hiruzen, Naruto’yu babasının düşmanlarından korumak istediği için annesinin soyadını aldı.

Madara nasıl yenildi?

Madara yenildi, Kaguya Ostutsuki’nin bir zamanlar demir yumrukla yönettiği dünyayı geri almak için hapishanesinden kaçmayı planladığı bin yıllık bir aldatmacanın kurbanı oldu. 26 Aralık 2021Madara yenildi, Kaguya Ostutsuki’nin bir zamanlar demir yumrukla yönettiği dünyayı geri almak için hapishanesinden kaçmayı planladığı bin yıllık bir aldatmacanın kurbanı oldu. Bir kurban olarak yenildi.

Uchiha kim?

Itachi Uchiha (うちは イタチ Uchiha Itachi), Naruto manga ve anime serisindeki karakterlerden biridir. Itachi Uchiha, serideki en güçlü ninjalardan biridir ve Konoha köyünde büyümüştür. Mangekyou Sharingan’ı uyandırabilen ve yüksek seviyede dövüş yeteneği ve dövüş zekasına sahip bir S sınıfı ninjadır.

Madarayı kim seslendiriyor?

Naoya UchidaMadara Uchiha tarafından seslendirildi

Madara oldu ne demek?

Madara Olmak AÇIKLAMA: Bir yalan veya hata yüzünden kötü bir duruma düşmek, ifşa olmak.

Madarali ne demek?

Kepirtepe’de okurken hocası olan “Madaralı” adında bir isimden de bahsetmiştir. 74-89 yılları arasında “Madarali Roman Ödülü” verilen Türkçe hocaları Fikret Madaralı, en sevdiği hocasıydı. Yani Türkçesi ve hitabeti çok iyi.

Japonca Akatsuki ne demek?

Akatsuki (暁 “Şafak” anlamına gelir), köylerine ihanet eden asi ninjalardan oluşan kurgusal bir suç örgütüdür ve Naruto manga ve anime serisinde yer alır.

Japonca Maru ne demek?

Maru (まる, Japonca: daire veya yuvarlak; 24 Mayıs 2007 doğumlu) safkan bir Scottish Fold kedisidir. Kedinin YouTube’daki videoları 2016 yılında 325 milyondan fazla izlendi ve bu da Maru’yu YouTube’da en çok izlenen hayvan yaptı.

Tavsiyeli Bağlantılar: Cennetin Anlamı Nedir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir