Lakerda bıçağı ne işe yarar?
Lakerda bıçakları: Balık kesmek, kılçık temizlemek ve dilimlemek için kullanılan esnek Lakerda bıçakları, ince yapıya sahip oldukları için hassas balıkları kesmeyi kolaylaştırır.
Soyma bıçağı ne işe yarar?
Soyma bıçağı: Meyve ve sebzeleri soymak ve kabuklarını soymak gibi küçük işler için kullanılan bıçak.
Fileto bıçağı ne işe yarar?
Balıkları kemiklerinden ayırmak ve kemiklerini çıkarmak için özel ağızları olanlar, temiz ve kemiksiz balık filetolarını ayırmak için kullanılır. Tavuk kemiklerini ayırmak veya et kemiklerini tamamen çıkarmak için olan versiyonlar, balık bıçakları için olan modellerden biraz daha kalındır.
Balık bıçağı nedir?
Balık bıçağı modelleri, sivri ucun altındaki çukurlu alan sayesinde balık kılçıklarını ve derisini kolayca ayırmanızı sağlar. Bu sayede balığın ince ve narin etine zarar vermeden kılçıklarını ve derisini ayırabilirsiniz. Bu modeller yalnızca balık servisleri için kullanılır.
Lakerda nedir faydaları?
Hücre yenilenmesini destekleyen Lakerda, bağışıklık sistemini de güçlendirir. Lacda’nın faydaları arasında diş ve kemik yapısını güçlendirmek de yer alır. Lakerda, sağlıklı besinlere eklendiğinde omega yağ asitleri ve fosfor aldığınız faydalı bir besin haline gelir.
Bıçağın iyi olduğu nasıl anlaşılır?
İyi bir bıçak kesme, bölme, kazma ve oyma işlevlerine sahip olmalıdır. İyi bir bıçak kolay kolay paslanmayan bir malzemeden yapılmalıdır. İyi bir bıçak ideal ağırlığa sahip olmalıdır. Kişinin bıçağı taşırken yorulmaması önemlidir.
Oyma bıçağı ne işe yarar?
Kaşık oyma bıçağı, ahşap yüzeydeki gereksiz kısımları çıkarmak veya detaylı oymalar yapmak için kullanılır.
Krone bıçağı ne işe yarar?
Taç bıçak, kağıt, karton, folyo, boru, kablo, metal, plastik gibi birçok malzemeyi kesmek için kullanılabilir. Bu bıçaklar, malzemeleri keserken güçlü ve hassas bir kesim sağlar. Taç bıçaklar birçok farklı boyutta ve şekilde gelir, bu nedenle farklı kesme işlemleri için farklı taç bıçaklar seçilmelidir.
Zaika bıçak ne malı?
Japon mutfak bıçaklarının şık tasarımları ve özel kullanımlarıyla dünya çapında büyük ilgi gördüğünü biliyor muydunuz?
Satir bıçak ne işe yarar?
Satır, şekli değişen ancak genellikle dikdörtgen bir bıçağa sahip bir baltaya benzeyen büyük bir bıçaktır. Büyük kemikleri ve kalın et parçalarını kesmek için kullanılır. Genellikle mutfak veya kasap bıçağı olarak kullanılır.
Dilimleme bıçağı ne işe yarar?
Hazır yemeklerin mutfağındaki ana malzemelerden biri olan et için özel olarak tasarlanmış bıçaklar, lezzetli ürünler hazırlamanıza olanak tanır. Pişmiş veya çiğ et ürünlerini kesmek, doğramak, dilimlemek ve yüzmek için tasarlanmış et kesme bıçağı modelleri Pirge kalitesinde mutfağınızda yer bulacaktır.
Steak bıçağı ne işe yarar?
Keskin, sivri uçlu bir biftek bıçağı, büyük et parçalarından dilimler kesmek ve bu dilimlerden gereksiz damarları, sinirleri ve fazla yağı çıkarmak için kullanılır. Ürün yelpazemizden görsel olarak farklı olan biftek bıçakları, et yemeklerinizi ve sofralarınızı tamamlamak için uygun seçenekler arasındadır.
Lakerda bıçağı nedir?
Hafifçe yukarı doğru kavisli bıçaklar sadece ince bir yapıya sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda özel tasarımı balık kesmenizi de kolaylaştırır. Lakerda bıçak tasarımı sayesinde balığın iskeleti etrafında manevra yapmanızı ve derisini yüzme yeteneği kazanmanızı sağlar.
Sashimi bıçağı nedir?
Japon mutfağında çiğ balık kesmek için kullanılan uzun ve ince bir bıçak türüdür. Sashimi, Japoncada tam anlamıyla “çiğ balık” anlamına gelir. Soyma bıçağı anlamına gelir ve “pering” olarak telaffuz edilir. Neyse, “paring” soymak anlamına gelir.
Bambu bıçağı nedir?
Bambunun doğallığı sayesinde bambu bıçaklar taze sebzelerinizin, ekmeğinizin ve keklerinizin doğallığını korur. Bambum salata bıçağı tüm meyve ve sebze kesme işlerinizde size yardımcı olacaktır.
Kemik sıyırma bıçağı ne işe yarar?
Kemik ayırma bıçağı, eti kemikten ayırmak için kullanılan bir bıçak türüdür.
Santoku bıçağı ile ne kesilir?
Japonca Santoku ismi “üç kullanım” anlamına gelir ve bıçağın üç temel kullanımını tanımlar. Çok yönlülüğünü korurken doğrama, küp küp doğrama ve dilimleme için oldukça uygundur.
Balık bıçağı nasıl kullanılır?
Balık bıçağının ucunu balık kuyruğunun derisinin altına sokmalısınız. Bıçak yardımıyla deriyi nazikçe kaldırdıktan sonra, yavaşça yukarı doğru çekerek tüm deriyi bir kerede çıkarmalısınız. Daha sonra balığı bol suyla yıkayarak temizlemelisiniz.
Dilimleme bıçağı ne için kullanılır?
Hazır yemeklerin mutfağındaki ana malzemelerden biri olan et için özel olarak tasarlanmış bıçaklar, lezzetli ürünler hazırlamanıza olanak tanır. Pişmiş veya çiğ et ürünlerini kesmek, doğramak, dilimlemek ve yüzmek için tasarlanmış et kesme bıçağı modelleri Pirge kalitesinde mutfağınızda yer bulacaktır.